Skip to content Skip to footer

8 lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a te epila cu laser

8Dacă te gândești să faci epilarea cu laser, iată câteva lucruri de care trebuie să fii conștient…

Dacă te-ai săturat de epilarea cu ceară, rasul sau epilarea părului de pe corp, s-ar putea să te fi gândit la un tratament pe termen mai lung, cum ar fi epilarea cu laser .

În esență, aceasta funcționează prin utilizarea unui fascicul intens de lumină care vizează melanina (culoarea) din păr și distruge rădăcina de la baza foliculului.

Deși acest lucru ar putea suna puțin descurajant la început, Beauty Color detine unul dintre mai bune aparate de epilare definitiva SYMPHONY COMFORT ICE.

Te întrebi dacă este alegerea potrivită pentru tine? Am venit cu câteva sfaturi pe care toată lumea ar trebui să le cunoască înainte de a începe tratamentul.

1. Nu poți smulge, vopsi sau epila părul

Înainte de prima ședință, evitați epilarea cu ceară, smulgerea, înfilarea și albirea timp de cel puțin patru săptămâni.

Laserul trebuie să poată identifica foliculul, așa că așteaptă rutina obișnuită dacă implică îndepărtarea părului de la rădăcină.

2. Zona trebuie rasă în prealabil

Zona trebuie rasaă cu 24 de ore înainte de tratament, dar aparatele de ras electric nu sunt recomandate, deoarece părul este de obicei lăsat prea lung.

Pe lângă faptul că nu are păr, zona de tratament trebuie să fie complet lipsită de machiaj, loțiune, deodorant și cremă solară.

3. Ar trebui să evitați expunerea la soare

Beauty Color subliniază importanța menținerii zonei ferite de soare cu cel puțin o săptămână înainte.

După ședința de epilare definitivă, vă puteți expune la plajă/solar după o săptămână.

4. Este un proces rapid

În funcție de zona pe care ați laserizat, procesul nu durează prea mult.

Pentru picioarele tale poate dura mai puțin de o oră, în timp ce buza superioară va dura doar câteva minute.

5. Nu poți să o faci peste tatuaje

Îndepărtarea părului cu laser nu se poate face de fapt peste tatuaje, prin urmare trebuie acoperită și numai zonele înconjurătoare din jurul tatuajului în sine pot fi tratate.

6. Nu este prea dureros

În ciuda a ceea ce ați auzit, epilarea cu laser nu este atât de dureroasă pentru majoritatea oamenilor, în special în zone precum picioarele și brațele.

Dacă o faci pe zone mai sensibile, cum ar fi axile și zona bikinilor, adesea se va simți o înțepătură rapidă și ascuțită.

Cu un generator incorporat, capsulat, vidat si racit in permanenta, acest aparat ultraperformant te va ajuta sa elimini parul nedorit in cel mai scurt timp posibil, iar procedura va fi una extrem de confortabila, nedureroasa si lipsita de efecte secundare asupra pielii tale.

7. Rezultatele pot dura câteva săptămâni

Deși s-ar putea să observați  creșterea părului încetinită considerabil după o singura sedinta, după 4-6 ședințe la Beauty Color puteți obține o eficienta de până la 90%.

De obicei, durează două sau trei săptămâni după primul tratament pentru a vedea o diferență, deoarece părul mort va cădea și vor crește foliculi mai puțin grosolani.

Este important să vă păstrați sedintele cât mai regulate posibil, deoarece foliculii tăi de păr se află toți în stadii diferite de creștere.

8. Exercitiile si dusurile fierbinti trebuie evitate dupa aceea

Tratamentele cu laser creează căldură în piele, așa că este important să evitați băile fierbinți sau dușurile care vă pot crește temperatura corpului și pot duce la iritații.

Exercițiile, saunele sau spa-urile sunt, de asemenea, excluse, deoarece vă vor face fierbinte și transpirați și ar putea provoca, de asemenea, creșterea bacteriilor.

Păstrează zona rece și hidratată aplicând crema post-laser recomandată sau făcând un duș răcoros pentru a calma zona.

Call Now Button